Sonkaropogós (krokett)
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 40 dkg sonka
- 3 dkg vaj
- liszt
- 1 pohár tej
- őrölt bors
- majoranna
- zöldpetrezselyem
- 1 tojás
panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítés
A sonkát megdaráljuk. A vajból, lisztből világos rántást csinálunk, majd a tejjel besűrítjük. Megsózzuk, megborsozzuk, az apróra vágott petrezselymet, a sonkát a tojást belekeverjük. Összefőzzük, kihűtjük. Hengerekre formáljuk, majd lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Bő forró olajban kisütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.